Skip to content

Read e-book online Britt-Marie was hier (Dutch Edition) PDF

By Fredrik Backman,Edith Sybesma

Britt-Marie is een 63-jarige vrouw waarvan wordt gezegd dat ze een passief-agressieve zeurkous is. Ze kan zich nogal opwinden over rommel, slecht ingedeelde besteklades en tafels zonder onderzetters. Ze haat viezigheid maar houdt van routine.
Britt-Marie is sinds kort op zoek naar werk en wordt door het uitzendbureau naar het dorpje Borg gestuurd. Het beste dat je van Borg kunt zeggen is dat het dicht aan de weg ligt. De plaats zucht onder de gevolgen van de financiële problem. Het enige wat er nu nog opvalt zijn alle TE KOOP-borden en een slechte pizzeria. Wat nog wel is overgebleven: voetbal. En Britt-Marie haat voetbal. Maar het jeugdelftal heeft dringend een nieuwe trainer nodig. Ze zijn bereid om wie dan ook het crew onder zijn hoede te geven. En wie maakt zich er dan nog druk om dat Britt-Marie de baan absoluut niet wil?

Show description

Read Online or Download Britt-Marie was hier (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get O staat voor onheil (Dutch Edition) PDF

Twintig jaar geleden werd de ex-man van Kinsey Millhone van moord beschuldigd. Kinsey heeft hem nooit een alibi willen verschaffen, maar nu blijkt dat hij inderdaad onschuldig used to be. Het is tijd om een en ander recht te zetten. Op een gewone maandagochtend krijgt Kinsey een telefoontje van een guy die spullen van haar heeft gevonden in een storage die hij heeft gekocht; eigendommen uit de tijd dat ze nog getrouwd was once met haar eerste guy.

Read e-book online Meer dan duizend dagen: Belevenissen van een huisarts in PDF

In Meer dan duizend dagen, belevenissen van een huisarts in opleiding zijn columns uit de opleidingstijd van de jonge arts Liesbeth Kooiman gebundeld. Het gaat om alledaagse verhalen uit de praktijk van een beginnend arts, die zich through different werkplekken het vak van huisarts eigen maakt. Daarbij geholpen door inspirerende collega's en welwillende patiënten.

Download e-book for kindle: De laatste goede man (Dutch Edition) by A.J. Kazinski,Nele Hendrickx,Femke Blekkingh-Muller

De Deense politieman Niels Bentzon en astrofysicus Hannah Lund zitten een moordenaar op de hielen die systematisch goede en rechtschapen mensen over de hele wereld doodt. De moorden lijken hun oorsprong te hebben in een oude, religieuze mythe. Om de volgende moord – waarschijnlijk in Kopenhagen – te voorkomen moet Niels Bentzon één goed persoon in de stad vinden.

Lust en liefde in Versailles (Dutch Edition) - download pdf or read online

Versailles een centrum van de macht? Jawel, maar ook een plaats voorpleziertjes, feesten en uitspattingen. De jonge Lodewijk XIV maakthet bescheiden jachtslot tot een lusthof waar hij zich ongestoord kanwijden aan zijn eerste liefde Louise de los angeles Vallière, waarna hij hetlaat uitgroeien tot een waar bordeel.

Extra resources for Britt-Marie was hier (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Britt-Marie was hier (Dutch Edition) by Fredrik Backman,Edith Sybesma


by William
4.1

Rated 4.77 of 5 – based on 27 votes