Skip to content

Download e-book for iPad: Contact center management (Dutch Edition) by Jan Smets

By Jan Smets

name facilities, niet langer het lelijke eendje van het bedrijf Hoe creëren touch facilities waarde voor zowel bedrijf als klant? Betekenen sociale media het einde van het touch middle? Hoe maken we komaf met het negatieve imago? In België werken zo'n 100.000 mensen in een touch heart. Daarmee is het belang ervan voor revenues, advertising of shopper carrier niet te negeren. Toch wil het hardnekkige cliché nog steeds dat klanten helemaal niet houden van die onpersoonlijke touch facilities. Maar kloppen de stereotypes wel? touch middle administration gaat de strijd aan met de Calimero-reflex van de quarter. Weg van holle theorie of politiek correcte slogans toont het boek hoe je met een touch heart écht waarde creëert, zowel voor je klant als voor je bedrijf.

Show description

Read or Download Contact center management (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: O staat voor onheil (Dutch Edition) by Sue Grafton,Wim Holleman

Twintig jaar geleden werd de ex-man van Kinsey Millhone van moord beschuldigd. Kinsey heeft hem nooit een alibi willen verschaffen, maar nu blijkt dat hij inderdaad onschuldig was once. Het is tijd om een en ander recht te zetten. Op een gewone maandagochtend krijgt Kinsey een telefoontje van een guy die spullen van haar heeft gevonden in een storage die hij heeft gekocht; eigendommen uit de tijd dat ze nog getrouwd used to be met haar eerste guy.

Read e-book online Meer dan duizend dagen: Belevenissen van een huisarts in PDF

In Meer dan duizend dagen, belevenissen van een huisarts in opleiding zijn columns uit de opleidingstijd van de jonge arts Liesbeth Kooiman gebundeld. Het gaat om alledaagse verhalen uit de praktijk van een beginnend arts, die zich through various werkplekken het vak van huisarts eigen maakt. Daarbij geholpen door inspirerende collega's en welwillende patiënten.

New PDF release: De laatste goede man (Dutch Edition)

De Deense politieman Niels Bentzon en astrofysicus Hannah Lund zitten een moordenaar op de hielen die systematisch goede en rechtschapen mensen over de hele wereld doodt. De moorden lijken hun oorsprong te hebben in een oude, religieuze mythe. Om de volgende moord – waarschijnlijk in Kopenhagen – te voorkomen moet Niels Bentzon één goed persoon in de stad vinden.

Download PDF by Michel Vergé-Franceschi,Anna Moretti,Maartje de Kort: Lust en liefde in Versailles (Dutch Edition)

Versailles een centrum van de macht? Jawel, maar ook een plaats voorpleziertjes, feesten en uitspattingen. De jonge Lodewijk XIV maakthet bescheiden jachtslot tot een lusthof waar hij zich ongestoord kanwijden aan zijn eerste liefde Louise de l. a. Vallière, waarna hij hetlaat uitgroeien tot een waar bordeel.

Additional resources for Contact center management (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Contact center management (Dutch Edition) by Jan Smets


by John
4.5

Rated 4.04 of 5 – based on 25 votes