Skip to content

Download e-book for iPad: Twee zusters (Dutch Edition) by Inez van Dullemen

By Inez van Dullemen

Inez van Dullemen verbleef ooit in een huis in Amerika, waarin kort daarvoor een meisje zelfmoord had gepleegd. De familie used to be dezelfde dag nog uit het huis vertrokken, met achterlating van al hun spullen. through brieven, gedichten en tekeningen van het meisje kon Inez van Dullemen haar leven scherfje voor scherfje, als een gebroken spiegel, aan elkaar leggen. Langzaam kwam ze achter het drama dat zich in het huis had afgespeeld. De geschiedenis heeft haar nooit losgelaten. Met de roman Twee zusters heeft ze de vorm gevonden om dit indrukwekkende familiedrama in vitale en directe stijl gestalte te geven.

Show description

Read or Download Twee zusters (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

O staat voor onheil (Dutch Edition) - download pdf or read online

Twintig jaar geleden werd de ex-man van Kinsey Millhone van moord beschuldigd. Kinsey heeft hem nooit een alibi willen verschaffen, maar nu blijkt dat hij inderdaad onschuldig was once. Het is tijd om een en ander recht te zetten. Op een gewone maandagochtend krijgt Kinsey een telefoontje van een guy die spullen van haar heeft gevonden in een storage die hij heeft gekocht; eigendommen uit de tijd dat ze nog getrouwd used to be met haar eerste guy.

Download PDF by L. Kooiman: Meer dan duizend dagen: Belevenissen van een huisarts in

In Meer dan duizend dagen, belevenissen van een huisarts in opleiding zijn columns uit de opleidingstijd van de jonge arts Liesbeth Kooiman gebundeld. Het gaat om alledaagse verhalen uit de praktijk van een beginnend arts, die zich through assorted werkplekken het vak van huisarts eigen maakt. Daarbij geholpen door inspirerende collega's en welwillende patiënten.

Download PDF by A.J. Kazinski,Nele Hendrickx,Femke Blekkingh-Muller: De laatste goede man (Dutch Edition)

De Deense politieman Niels Bentzon en astrofysicus Hannah Lund zitten een moordenaar op de hielen die systematisch goede en rechtschapen mensen over de hele wereld doodt. De moorden lijken hun oorsprong te hebben in een oude, religieuze mythe. Om de volgende moord – waarschijnlijk in Kopenhagen – te voorkomen moet Niels Bentzon één goed persoon in de stad vinden.

Lust en liefde in Versailles (Dutch Edition) by Michel Vergé-Franceschi,Anna Moretti,Maartje de Kort PDF

Versailles een centrum van de macht? Jawel, maar ook een plaats voorpleziertjes, feesten en uitspattingen. De jonge Lodewijk XIV maakthet bescheiden jachtslot tot een lusthof waar hij zich ongestoord kanwijden aan zijn eerste liefde Louise de l. a. Vallière, waarna hij hetlaat uitgroeien tot een waar bordeel.

Additional resources for Twee zusters (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Twee zusters (Dutch Edition) by Inez van Dullemen


by Anthony
4.2

Rated 4.34 of 5 – based on 8 votes